Kuřecí křídla v mexické marinádě

Odstraňte špičky kuřecích křídel, opláchněte je studenou vodou a osušte.

Křídla marinujte v adobo a nechte v lednici odležet alespoň 2 hodiny.
Marinovaná kuřecí křídla s marinádou vložíme do pánve a necháme vše dusit, dokud se salsa nezredukuje. Přidejte olej a opečte kuřecí křidélka dokřupava. Dobře se k ní hodí mexická rýže a salát.

(„Adobo“ je španělský výraz a znamená marinádu nebo kořenící směs. V dobrém Adobo nevyčnívá žádná z jednotlivých ingrediencí, spíše kulatá, vyvážená chuť vzniká ze směsi ingrediencí, jako jsou různé chilli papričky, cibule, rajčata a koření.)

 

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení