Mořský okoun se salsou fresca

Pro přípravu salsy nařízneme rajčata křížem, spaříme vařící vodou, oloupeme, odstraníme semínka a dužinu nasekáme na jemno.

Šalotku a česnek oloupeme a nasekáme. Chilli papričku překrojíme napůl, očistíme a omyjeme a nasekáme nadrobno. Přísady smícháme s limetkovou šťávou, 2 lžícemi olivového oleje, solí, pepřem a koriandrem a necháme 20 minut odležet.

Rybí filety opláchneme, osušíme a potřeme řepkovým olejem. Osolíme a opepříme. Grilujeme na grilu asi 4 minuty. Hotové filety sundáme z grilu a servírujeme se salsou fresca.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení