Pescadillas

Pro pescadillas dejte na pánev česnek a cibuli a restujte do zlatova. Pak přidejte rajčata, brambory a nakonec kousky tuňáka z konzervy, bobkové listy, koriandr a kmín. Dosolte a opepřete. Stáhněte ze sporáku. Nechte vychladnout.

V hluboké pánvi rozehřejte olej na středně vysokou teplotu. Kukuřičné tortilly ohřejte na pánvi (aby byly vláčné musí trochu nasáknout olejem). Naplňte je tuňákem a poté zajistěte párátky.

Pescadillas opečte dokřupava a nechte okapat na pečícím papíře.

Pescadillas podávejte se salsou a vychutnejte si je s ledově vychlazeným pivem.

 

TIP: Pokud máte raději něco pikantnějšího, doporučujeme s tímto receptem vyzkoušet naši omáčku Ki Salsa Bomba.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení