Grilovaný lilek a cuketa se salsou

Lilek a cuketu nakrájíme na asi 1,5 cm silné plátky. Olivový olej smícháme s česnekem a potřeme jím zeleninu.

Gril připravíme pro přímé grilování a desku nebo rošt potřeme důkladně olejem. Plátky zeleniny grilujeme tři nebo 4 minutky z každé strany až dohněda.

Do zapékací misky si zatím nalijeme salsu a necháme na grilu ohřát.

Plátky lilku a cukety dáme na talíř a posypeme strouhaným čedarem. Pod poklopem necháme na grilu 30 vteřin, aby se sýr rozpustil.

Hotový pokrm podáváme s teplou salsou a topinkou s bylinkovým máslem.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení