MOUKA
Harimasa kukuřičná mouka je vysoce kvalitní mouka vyrobena z mletého kukuřičného zrna. Je tradiční surovinou v mexické kuchyni a používá se k přípravě různých pokrmů, jako jsou tortilly, tamales nebo kukuřičné chleby. Harimasa kukuřičná mouka má jemnou konzistenci a sladkou chuť, která dodává pokrmům autentický mexický nádech.
A protože je z kukuřice, je BEZLEPKOVÁ vhodná i pro celiaky!
Nejprodávanější
            2 položek celkem        
    Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                                                
            Novinka
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
        
                                        315 Kč
                    
            
    
                        
                    Modrá kukuřičná mouka z Mexika – čistě přírodní a bezlepková Dopřejte si autentickou chuť a...
 
                                                                                                                                                                                                                
            Akce
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
        
                                        95 Kč
                    
            
    
                        
                    Bezlepková mexická kukuřičná mouka Masa Harina – ideální pro tradiční mexické pokrmy Objevte...
Ovládací prvky výpisu
        2 položek celkem    
    