Nejprve čerstvé krevety osolte a opepřete. Na pánvi ohřejte olej a orestujte cibulku do sklovita. Přidejte papričky Guajillo a restujete ještě po dobu 1 minuty. Nakonec přidejte krevety, dokud nemají svou charakteristickou oranžovou barvu. Poté je zbavte přebytečné tekutinu a odložte stran...
👨🍳Recepty, Strana 7
Tradiční salsa verde je jednou z nejoblíbenějších omáček v Mexiku. Je to omáčka, která svou pikantní, svěží, kyselou a lehce nasládlou chutí zprostředkovává pravou chuť autentické mexické kuchyně. Tato omáčka nesmí chybět na žádném mexickém stole, protože zvýrazní chuť každé...
Ingredience vepřové maso pečeně, kýty, panenka Marináda 2x sušená Ancho papričky, sušená Guajillo papričky (namočit do horké vody, dokud nejsou měkké) 50g ananasu 1/2 cibule 1x chilli paprička Chipotle (v Adobo omáčce) 0,15 l Chipotle Adobo omáčky 0,15 l vinného octa 5x stroužek...
Odstraňte špičky kuřecích křídel, opláchněte je studenou vodou a osušte. Křídla marinujte v adobo a nechte v lednici odležet alespoň 2 hodiny. Marinovaná kuřecí křídla s marinádou vložíme do pánve a necháme vše dusit, dokud se salsa nezredukuje. Přidejte olej a opečte k...