Tacos al pastor

Ingredience

vepřové maso pečeně, kýty, panenka

Marináda

  • 2x sušená Ancho papričky, sušená Guajillo papričky (namočit do horké vody, dokud nejsou měkké)
  • 50g ananasu
  • 1/2 cibule
  • 1x chilli paprička Chipotle (v Adobo omáčce)
  • 0,15 l Chipotle Adobo omáčky
  • 0,15 l vinného octa
  • 5x stroužek česneku
  • sůl
  • skořice
  • Mexican Oregano
  • 100g Achiote pasta

Ingredience rozmixujeme na marinádu popř. použijeme marinádu Pastor hotovou. Maso naložíme do marinády a necháme v lednici uležet asi 5 hodin. Maso nakrájíme na proužky nebo natrháme vidličkou. Na pánvi si lehce orestujeme ananas. Předehřejeme troubu na 150° a necháme maso péct asi 3,5 hodiny. Servírujeme na kukuřičné tortilly mazané fazolovou pastou. Ozdobíme pokrájenou cibulkou, koriandrem, avokádem nebo čerstvým sýrem, restovanými kostičkami ananasu a nakonec doladíme oblíbenou salsou a kouskem limety.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení