Mexické Gazpacho

Gazpacho je studená polévka původem z Andalusie ve Španělsku. 
Vyrobená z čerstvě očištěných rajčat, okurek a zelené papriky je opravdovou lahůdkou v horkých dnech.
Tradiční andaluské gazpacho jsme tentokrát připravili na mexický způsob nahrazením některých surovin typickými mexickými.
Zde je náš recept, který vás určitě inspiruje!

1. Tomatillos přeceďte, propláchněte vodou a přidejte do mixéru. 
Přidejte papriku, okurku, cibuli a česnek na velké kousky.
Nakonec přidejte tortilla chipsy a koriandr a dobře promíchejte,
dokud není směs mírně hustá a homogenní. V případě potřeby přidejte trochu vody. 2. Nyní dochuťte solí a olivovým olejem. Ještě trochu promíchejte, v případě potřeby dochuťte. 3. Směs dejte do mísy a dejte do lednice, dokud velmi nevychladne. 4. Podávejte ozdobené na kostičky nakrájeným avokádem, čerstvým koriandrem,
proužky červené cibule a pár kapkami olivového oleje.